Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вчена рада Інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму

8 жовтня  пройшла Вчена рада ІТОТТ «Про результати діяльності інституту за 2014/2015 навчальний рік і завдання на наступний рік».

Вчена рада інституту розпочалась з вручення доктору сільськогосподарських наук, доценту кафедри технологій виробництва і професійної освіти Маслійову Сергію Володимировичу грамоти університету за сумлінну працю, високий професіоналізм, якісну підготовку фахівців, значний особистий внесок у розвиток вищої освіти та з нагоди святкування Дня працівника освіти.

Заслухавши й обговоривши питання «Про результати діяльності інституту за 2014/2015 навчальний рік і завдання на наступний рік», Вчена рада відзначила, що 2014-2015 н.р. було розпочато в складних умовах.

Формування контингенту студентів на початку навчального року ускладнювалось через відсутність стабільної роботи електронного та телефонного зв`язку з окупованими територіями. У подальшому на організацію навчального процесу негативно вплинула невдосконалена на первинному єтапі система оформлення перепусток для перетину кордону між контрольованою та неконтрольованою територіями.

Разом з тим, незважаючи на об`єктивні труднощі, інститут зумів зберегти значну частину контингенту студентів і професорсько-викладацького складу, за короткий термін відновити роботу директорату, налагодити зв`язки зі студентами, оновити інформацію про успішність студентів, організувати навчальний процес денної й заочної форм з використанням технологій дистанційної роботи зі студентами та провести державну атестацію випускників і видати дипломи міжнародного зразка.

Роботу екзаменаційних комісій для підсумкової атестації студентів було організовано відповідно до чинних вимог. З урахуванням складних умов для студентів, які з поважних причин не могли бути присутніми на екзаменах, було проведено комп`ютерне тестування та усне опитування в режимі онлайн.

Було проведено профорієнтаційну роботу та здійснено набір на основні спеціальності інституту.

Під час засідання Вченої ради інституту було, також, визначено низку завдань на майбутнє. По-перше, це посилення профорієнтаційної роботи з усіх спеціальностей інституту. По-друге, робота над більш якісним навчальним процесом за рахунок використання матеріально-технічної бази базових підприємств. По-третє, вчасно забезпечувати сайт Moodle якісним навчальним матеріалом. По-четверте, активізація наукової діяльності серед викладачів та студентів інституту.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024