Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Допомога університету

ЛНУ імені Тараса Шевченка отримав допомогу від Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Сьогодні, 29 грудня 2020 року, до нашого університету завітали представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Ця організація несе в собі незалежний, нейтральний та неупереджений характер, цілі й завдання якої мають виключно гуманітарний характер і полягають в тому, щоб захищати життя й гідність людей, які постраждали через збройні конфлікти та інші ситуації насильства. ,,Сьогодні ми привезли комп’ютерне обладнання для ЛНУ імені Тараса Шевченка в рамках програми «Доступна освіта»ˮ – каже фахівець МКЧХ  Юлія Спицька.

Так, наша Альма-матер отримала гуманітарну допомогу у вигляді 30 ноутбуків, 30 комп’ютерних мишок та мультимедійної дошки. ,,Сьогоднішній день допоможе нам організувати ще більш якісну вищу освіту, особливо для дітей, які не мають можливості самі придбати собі таку техніку. Я вважаю, що цей вчинок буде оцінений нашими студентами та викладачамиˮ – каже ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка Сергій Савченко.

Університетська родина щиро вдячна благодійній організації за отриману допомогу. Тільки  разом ми зможемо подолати всі негаразди!

Вікторія Калініна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024