Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

ШАНОВНІ УЧНІ, ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ!

ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» запрошує учнів та випускників шкіл попередніх років – майбутніх абітурієнтів – скористатися унікальною можливістю збільшення шансів для вступу на спеціальності, яким надається особлива підтримка, завдяки участі у Всеукраїнських олімпіадах університету з біології, географії, хімії та математики.

Важливо знати:

  • участь в олімпіаді є безкоштовною;
  • успішна участь в Олімпіаді дає можливість отримати до 20 додаткових балів (за умови виконання 90 % завдань ІІ туру Олімпіади) до сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з відповідного конкурсного предмета при вступі до Луганського національного університету імені Тараса Шевченка на спеціальності, яким надається особлива підтримка;
  • завдання складені відповідно до чинних шкільних програм з відповідних предметів;
  • є сенс взяти участь в олімпіаді тільки з тих предметів, що є конкурсним при вступі на обрану Вами спеціальність.

Олімпіада проводиться у два тури:

І тур – дистанційний, проводиться за допомогою системи онлайн-тестування, для якого окрема реєстрація не потрібна.

Учасник Олімпіади з 24 грудня 2020 року по 24 лютого 2021 року має виконати конкурсні завдання, розміщені за посиланнями, зазначеними на офіційному сайті Луганського національного університету імені Тараса Шевченка за адресою https://luguniv.edu.ua вкладка Вступникам (Всеукраїнські олімпіади).

В разі успішного проходження учасником (виконання понад 75 % завдань) першого туру на електронну скриньку, зазначену в анкеті, буде надіслане запрошення до участі у II турі. У першому турі можна брати участь в Олімпіаді за кількома предметами.

Остаточні результати І туру будуть розміщені 7 березня 2021 року на сайті https://luguniv.edu.ua  вкладка Вступникам (Всеукраїнські олімпіади)

ІІ тур – очний, буде проведений безпосередньо в Луганському національному університеті 1 квітня 2021 року. Остаточні результати другого туру будуть розміщені 7 квітня 2021 року на сайті https://luguniv.edu.ua вкладка Вступникам (Всеукраїнські олімпіади).

Маєте питання, потрібні роз’яснення – телефонуйте з 9.00 до 16.00
(з понеділка по п’ятницю, крім вихідних):

0507671066, 0999444268  

Електронна адреса для листування:

lnu_fpn@ukr.net

Бажаємо успіхів!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024