Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Координаційна зустріч в рамках проєкту MOPED

Представники ЛНУ взяли участь у координаційній зустрічі учасників університетів-партнерів міжнародного проєкту MoPED.

10 грудня 2020 в  онлайн режимі, з допомогою програми Google Meet, відбулась координаційна зустріч учасників університетів-партнерів міжнародного проєкту ,,Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання” (MoPED) – № 586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP (Програма ЄС Еразмус +, КА2 – Співпраця задля інновацій та обміну кращими практиками, Розвиток потенціалу вищої освіти).

Представниками від європейських університетів-партнерів були Olga Dziabenko (Університет Деусто, Іспанія), Marios Papaevripidou (Кіпрський університет, Кіпр) та Katarzyna Gdowska (Гірничо-металургійна академія імені Станіслава Сташиця, Польща).

Представниками від ЛНУ імені Тараса Шевченка були Геннадій Могильний, директор навчально-наукового інституту фізики, математики та інформаційних технологій та Микола Семенов завідувач кафедри інформаційних технологій та систем.

Зустрічі розпочалась з вітального слова координатора проєкту. Далі було розглянуто звіти із виконання робочого пакету 5 ,,Контроль якості та моніторинг внутрішнього прогресу”, багато часу були виділено на обговорення створення екосистеми MoPed та презентації дизайну ICR. Ці роботи проводяться в рамках робочого пакету 2.

Далі обговорено звіти з робочого пакету 4 та 6, і проведена дискусія з плану сталого розвитку. Завершилась зустріч стислими доповідями поточного стану реалізації кожним із партнерів, обговорення ризики, виклики.

Бажаємо учасникам зустрічі творчих успіхів та плідної праці!

Навчально-науковий інститут фізики,
математики та інформаційних технологій

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024