Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зворотній зв’язок із школами

ЛНУ імені Тараса Шевченка налагодив зворотній зв’язок із школами Луганської області.

За ініціативою відділу маркетингу ДЗ ,,Луганський національний університет імені Тараса Шевченка” за підтримки первинної профспілкової організації студентів ЛНУ імені Тараса Шевченка був проведений онлайн-фотоконкурс ,,#СвяткуюразомзЛНУ”. На цей раз приймалися фото на тему ,,Всесвітній день домашніх тварин”. Учасниками конкурсу стали учні 9-11-х класів загальноосвітніх шкіл, випускники закладів фахової передвищої освіти та закладів професійної (професійно-технічної) освіти Луганської області. На оцінювання надіслали більше 160 фотографій, серед яких учасники продемонстрували своїх друзів – собак, кішок, єнотів, равликів, кроликів, черепах та папуг. Переможці були нагороджені грамотами та заохочувальними призами.

Адміністрації навчальних закладів, у свою чергу, опублікувала на своїх офіційних сторінках фото учнів з нашими нагородами та щирі слова подяки. Для університету це дуже важливо, адже таким чином здобувачі освіти цікавляться нашою Альма-матер й роблять певні висновки. Важливо відзначити, що Конкурс є складовою частиною Комплексу рекламно-профорієнтаційних заходів щодо залучення абітурієнтів до навчання в нашому університеті.

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у наступному конкурсі, приуроченому до Дня святого Миколая. Роботи приймаються до 19 грудня. Не зволікайте, буде цікаво!

Вікторія Калініна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024