Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Академічні діалоги

Викладачі кафедри педагогіки взяли участь в академічних діалогах, організованих Українською асоціацією дослідників освіти.

5 грудня Українська асоціація дослідників освіти (УАДО/UERA) провела науково-методичний захід у форматі онлайн діалогу, темою якого став досвід членів Асоціації  з підготовки статей до наукових журналів, що входять до наукометричної бази  даних SСОPUS.  До зустрічі, яка відбулася на платформі Zoom, в якості діючих членів УАДО (UERA)  долучилися викладачі кафедри педагогіки нашого університету.

Модератором діалогу виступив кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри романо-германських мов і перекладу Національного університету біоресурсів і природокористування України – Олег Ножовнік.   

У цьому році УАДО святкує 5-річний ювілей. І всі ці роки організація проводить активну науково-дослідну діяльність у галузі освіти, спрямовану на налагодження міждисциплінарної наукової співпраці, залучення експертів та випускників міжнародних програм для підвищення компетентності дослідників у галузі освіти, сприяє налагодженню співпраці між науковцями в Україні та за кордоном, а також ініціює організацію та проведення конференцій, семінарів, тренінгів, круглих столів, сезонних шкіл та інших форм для передачі й обміну інформацією та знаннями у галузі освіти. З 2017 року Асоціація має статус повного члена  Європейській асоціації дослідників освіти.

За матеріалами кафедри педагогіки НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024