Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

,,Істфак” у світлинах

Навчально-науковий інститут історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук розпочинає проєкт ,,«Істфак» у світлинах”.

Дорогі друзі! До вашої уваги наш новий проєкт, приурочений до 100-річчя рідної Альма-Матер: ,,«Істфак» у світлинах”. Динамічна історія НН ІІМВСПН, як одного з провідних структурних підрозділів нашого університету, багата на різні важливі для нас події. На старих, пожовклих фото відображені ,,істфаківські” успіхи в різних сферах. На нас, нащадків, дивляться наші прославлені вчителі – ще молоді та сповнені надій на майбутнє. Хтось впізнає на фото себе – перші лекції та семінари, наукові конференції, концерти, археологічні експедиції. Усе це – славетна історія ,,легендарного” істфаку.

Коли на черговому істфаківському концерті згадувалося ім’я Вольфа Мендельовича Бейліса, то завжди грав славетний студентській гімн ,,Gaudeamus”, і всі аплодували стоячи. Наш легендарний вчитель, видатний вчений-арабіст, що заклав потужну сходознавчу школу, фронтовик, добра та чутлива людина. Після його блискучих лекцій студенти назавжди закохувалися в історію.

Світла та добра йому пам’ять.

Навчально-науковий інститут історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024