Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Практичні заняття

Студенти кафедри технологій виробництва і професійної освіти засвоюють нові прийоми фігурної нарізки овочів на практичних заняттях.

Як під час здобуття професії можна організувати навчання і практику дистанційно? Викладачі та здобувачі вищої освіти НН ІТОТТ знайшли спосіб. В рамках дисципліни ,,Технологія продукції ресторанного господарства” студенти спеціальності ГРС-2 освоюють прийоми. Свої роботи здобувачі освіти приурочили до 100-ї річниці університету, яку наш університет відзначить у березні 2021 року. На сам ювілей пообіцяли створити справжній шедевр з фруктової нарізки.

В умовах карантину здобувачі освіти  виконують лабораторні роботи і практичні завдання, які необхідно здати, в домашніх умовах. Після повторення правил з охорони праці і техніки безпеки при використанні інструментів та інвентарю для обробки і нарізки овочів, студенти приступили до виконання завдання. Нарізку овочів проводили соломкою і часточками, брусочками та кубиками, кружальцями і скибочками.

Студенти демонструють роботи та дивують нас отриманими знаннями, здобутими навичками та здібностями. На фото – Альона Говорова, Олександра Корінська та  Тетяна Калініна.

За словами доцента кафедри ТВіПО Дмитра Крамаренка, студенти групи відмінно справилися з поставленими завданнями, проявили творчу фантазію, креативність та професійність в роботі, та презентували власні здібності. Адже, щоб зі смаком прикрасити стіл, іноді досить правильно нарізати і красиво викласти овочі та зелень на цікаве блюдо. Освоїти основні форми нарізання овочів – зовсім не проста задача, але наші здобувачі освіти з нею впорались на відмінно!

Кафедра технологій виробництва і професійної освіти НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024