Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День відкритих дверей онлайн

У ЛНУ імені Тараса Шевченка провели День відкритих дверей онлайн.

Сьогодні, 21 листопада 2020 року, наш заклад вищої освіти вперше у цьому навчальному році провів День відкритих дверей онлайн. Зважаючи на карантинні заходи, захід відбувся у форматі онлайн за допомогою платформи Zoom. Цього дня майбутні абітурієнти мали змогу поспілкуватися з проректорами з науково-педагогічної роботи, відповідальним секретарем приймальної комісії, а також деканами та викладачами структурних підрозділів.

На початку конференції з вітальним словом до всіх присутніх звернувся проректор з науково-педагогічної роботи Дмитро Ужченко. У своїй промові він розповів про університет, географію його розміщення, а також ознайомив із професорсько-викладацьким складом.

Відповідальний секретар приймальної комісії Аліна Бешкинська проінформувала присутніх щодо вступної кампанії-2021, правилами вступу до нашого закладу вищої освіти. Також вона зазначила, що умови прийому ще не затверджені й можуть бути зміненими.

Приєднався до розмови й проректор з науково-педагогічної роботи Олександр Бабічев, розповівши вступникам про умови проживання в гуртожитках.

У свою чергу, майбутні студенти та їх батьки активно ставили питання щодо необхідних сертифікатів ЗНО для вступу на обрані спеціальності, кількості бюджетних місць, студентського життя, можливостей працевлаштування в майбутньому. Цікавились абітурієнти й окремим структурними підрозділами, де представники факультетів, інститутів або коледжів надавали повноцінну інформацію.

День відкритих дверей онлайн – це чудова можливість допомогти абітурієнтам визначитися, де саме вони отримають вищу освіту. Наш університет є гарантом якісних знань на сході України, тому не зволікайте й долучайтесь до дружньої родини ЛНУ імені Тараса Шевченка!

Вікторія Калініна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024