Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Матч викладачів

Напередодні Дня вчителя відбувся матч викладачів ІФВіС ЛНУ та вчителів Кремінної.

Ідея провести матч викладачів Інституту фізичного виховання та спорту Луганського національного університету імені Тараса Шевченка та вчителів Кремінної народилася на одній з нарад в директораті. Приводом для такої зустрічі став День працівників освіти. Напередодні цього свята в спортивному комплексі «Олімп» зібралися не просто спортсмени, а однодумці. За команду Кремінної грали досвідчені й молоді вчителі середніх шкіл та інтернатів, а очолив колектив Олександр Кузьменко, депутат районної  Ради. Команду ІФВіС представляли Ю. М. Полулященко (директор інституту), С. М. Галій і Ю. О. Подколзін (завідувачі кафедр), О. Ф. Очкалов і О. В. Дубовой (викладачі кафедр). Дізнавшись про матчі, висловили бажання взяти участь у цьому змаганні, незважаючи на територіальну віддаленість, і представники колишнього Старобільського факультету ЛНУ О. В. Лівацький, В. Г. Солдатенко, Є. К. Решетило.

oktober_09_15

Зустріч розпочалася активними діями кремінчан, які ненадовго захопили лідерство. Однак команда університету швидко оговталась і змогла відновити рівновагу, яка  зберігалась до кінця третьої чверті. В останній чверті дався взнаки більший досвід вишівських працівників, які змогли наростити свою перевагу й упевнено перемогти. Особливо корисно на останніх хвилинах зіграли Є. Решетило під щитом і О. Дубовой в атаці. Фінальний результат 45:30 на користь команди ЛНУ.

Матч викликав неабиякий інтерес у Кремінній. На нагородженні були присутні представники районної адміністрації та Луганського обласного управління з фізичної культури МОН України. Нагородження проводив начальник цього управління В. В. Острєцов. За перемогу в матчі команду ЛНУ було нагороджено спортивним інвентарем, таким необхідним у нинішніх умовах. Призи кращих гравців отримали Олександр Дубовой (ЛНУ), який став найрезультативнішим гравцем у матчі, і Бобровський Роман (Кремінна).

Зустріч пройшла в прекрасній дружній атмосфері. Гравці обмінялися не лише привітаннями до Дня вчителя, але і контактами, і гарним настроєм. У планах організаторів продовжити такі змагання. Найближчий привід – Новий рік!

З минулим святом, дорогі колеги!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024