Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

З Міжнародним днем студента!

Шановні студенти ЛНУ імені Тараса Шевченка,  щиросердно вітаємо Вас із Міжнародним днем студента.

Студентство – це найкращий період життя кожної людини, адже саме у цей час у неї є чудова можливість самореалізуватися в житті та насититися цікавими подіями. Студенти завжди були авангардом української молоді, який свідомо прагне розвитку своєї держави. Їм завжди були притаманні такі важливі риси, як патріотизм, волелюбність, новий погляд на навколишній світ, новизна й незаангажованість думки, соціальна активність, оптимізм та палке бажання до змін.

Бути студентом Луганського національного університету імені Тараса Шевченка – це гордість, яку ви повинні пронести через усе життя. Саме у цих стінах зароджується професійна думка, формується ваша особистість й громадянська позиція. Наші випускники  – це наше майбутнє, потужна рушійна сила, яка стане важливим чинником соціально-економічного розвитку країни та духовного зростання українського суспільства.  Переконані, що з часом Ваш досвід та професіоналізм визначатимуть долю всієї держави.

Люба молодь, дорогі наші студенти-шевченківці,  вітаємо вас із цим чудовим святом і бажаємо незгасної тяги до пізнання світу, блискучих успіхів і світлих надій, великих перспектив і цілеспрямованості до мрій, добрих друзів і прекрасного настрою. Нехай у цей день ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю. Пам’ятайте, молодість дана для того, щоб нею насолоджуватися!

Зі святом!

З повагою голова вченої ради Віталій Курило
та ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка Сергій Савченко

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024