Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у Міжнародній конференції

Викладачі кафедри педагогіки НН ІПП долучилися до роботи Міжнародної науково-практичної конференції Латвія –Україна.

10-11 листопада доценти кафедри педагогіки Оксана Алексєєва та Інна Курліщук  взяли участь у VІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Current issues of Education and Science»  («Актуальні питання освіти і науки»), м. Рига, Латвія – м. Харків, Україна, яка є офіційним науковим заходом, включеним у реєстри міжнародних конференцій МОН України та МОЗ України у 2020 р., що проводиться міжнародними співорганізаторами (No. 22.1/10-280, Рег. No. 508 від 05.02.2020).

Організатори конференції: Міністерство освіти і науки України; Міністерство охорони здоров’я України; НДІ ХОГОКЗ (Україна); Psychosomatic Institute (Польща); ArgIQ (Аргентина); Nêmeton Centro de Estudos e Pesquisas em Psicologia e Saúde, (Бразилія); «Өрлеу» БАҰО АҚ (Казахстан); Simcord Information Services (Латвія) та ін.

Мета конференції – науково-практичний аналіз і систематизація теоретико-методологічних проблем, які сьогодні притаманні освітньому процесу, а також розробка організаційних і методичних рекомендацій щодо їх упровадження в роботу педагогічних працівників, викладачів, науковців.

Науково-практична конференція проводилась у дистанційній формі з віртуальними презентаціями на платформі Zoom Video Communications за участю вітчизняних та зарубіжних закладів вищої освіти з п’яти континентів.

У ході конференції відбулися засідання наступних секцій:

  1. Філософія та психологія сучасної освіти;
  2. Сучасні методологічні та теоретичні аспекти досліджень у наукових галузях;
  3. Сучасні технологічні та методичні аспекти досліджень у економічній, педагогічній, психологічній, медичній та інших сферах;
  4. Соціально-психологічні проблеми організації та управління якістю освіти;
  5. Освітній менеджмент: організаційні, економічні, правові засоби реалізації в Україні та Європі;
  6. Новітні засоби навчання і виховання: проблеми впровадження та стандартизації;
  7. Сучасні реалії та перспективи розвитку закладів вищої освіти;
  8. Сучасна установа освіти і громадянське суспільство (медіапідтримка, зв’язки з громадськістю, піар-технології тощо).

Матеріали учасників конференції опубліковані  в Міжнародних наукових періодичних рецензованих журналах  INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE ANNALS (IJSA) та INTERNATIONAL JOURNAL OF EDUCATION AND SCIENCE (IJЕS). Усі учасники отримали іменні сертифікати.

         За матеріалами кафедри педагогіки НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024