Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Чеський проєкт

Студенти кафедри дизайну НН ІТОТТ взяли участь у чеському проєкті ,,Конкурс 3D-листівок від Чеських центрів”.

,,Адольф Лоос – Конкурс найоригінальніших 3D-листівок у техніці порігамі” – це конкурс, який організували Чеські центри (ЧЦ) у співпраці з Центральним управлінням туризму Чехії – CzechTourism (CzechTourism), за допомогою електронної адреси: loos@czech.cz та Facebook-сторінок ,,Adolf Loos/Першовідкривач сучасного стилю життя” і ,,Відвідай Чеську Республіку”.

Метою конкурсу було створення власної  оригінальної 3D-листівки Мюллерової або Вінтернітцової вілли авторства архітектора Адольфа Лооса, виготовленої у техніці Порігамі, автором якої є пані Тереза Граділкова.

Взяли участь у цьому конкурсі студенти 1-го та 2-го курсів спеціальності 022 ,,Дизайн”, ОП ,,Графічний дизайн”. 

Відбір конкурсних робіт проходив у два етапи. У першому турі журі, до складу якого входили представники Чеських центрів та авторка техніки Порігамі пані Тереза ​​Граділкова, відібрали  п’ять найкращих дизайнів 3D-листівок.

У другому турі з цих п’яти листівок підписники Facebook-сторінки ,,Адольф Лоос/Першовідкривач сучасного стилю життя” обирали переможця за допомогою відміток ,,Вподобати”.

Переможцем стала фотографія 3D-листівки з найбільшою кількістю вподобань. Також були визначені конкурсні роботи, які посіли ІІ і ІІІ місце. Автори трьох листівок-переможців з другого туру оцінювання отримали винагородження.

Вітаємо студентку 1-го курсу Альбіну Матвєєву з зайнятим ІІІ-ім місцем. Бажаємо творчого натхнення та подальших перемог!

Кафедра дизайну НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024