Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у вебінарі

Викладачі кафедри товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів НН ІТОТТ взяли участь у вебінарі.

10 листопада 2020 року викладачі кафедри товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів долучилися до вебінару ,,ЛУГАНЩИНА: практична реалізація вимог у сфері метрології та метрологічної діяльності, стандартизації та оцінки відповідності”. Він був  проведений  ДП ,,ЛУГАНСЬКСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ” в рамках інформаційно-просвітницької кампанії, започаткованої Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

З тематикою ,,СOVID-19 та безпека харчової продукції” виступила Марія Морозова, доцент кафедри товарознавства, торговельного підприємництва та експертизи товарів НН ІТОТТ.

За результатами роботи і в рамках наукової співпраці ДП ,,ЛУГАНСЬКСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ” з ДЗ ,,ЛНУ імені Тараса Шевченка”, розроблено рекомендації для компетентного вирішення окреслених проблем. З метою поліпшення якості освіти, для здобувачів спеціальності 076 ,,Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” буде  проведено низку вебінарів, акцентованих на висвітлення найактуальніших питань у сфері метрології та метрологічної діяльності, стандартизації та оцінки відповідності.

Кафедра товарознавства, торговельного підприємництва
та експертизи товарів НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024