Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Презентація наукових і творчих досягнень НН ІКМ

НН ІКМ презентує наукові й творчі досягнення викладачів і студентів інституту в онлайн-режимі.

З нагоди сторіччя Луганського національного університету імені Тараса Шевченка навчально-науковий інститут культури і мистецтв в онлайн-режимі презентує наукові й творчі досягнення викладачів і студентів інституту ‒ „До 100-річчя ДЗ „Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”: у світі краси”.

З 2000 року, часу заснування НН ІКМ, у ньому працювали фахівці з високим професійним та науковим рівнем – доктори та кандидати наук, професори і доценти, народні, заслужені артисти України,  заслужені діячі мистецтв та заслужені працівники культури України.

Монографії, публікації в наукових виданнях, навчальні посібники, навчально-методичні матеріали до дисциплін провідних викладачів розвивали науковий потенціал інституту. Одним із найбільш значущих напрямів наукової роботи стала Міжнародна науково-практична конференція ,,Мистецька освіта в контексті глобалізації та полікультурності”, яка періодично проводилася від моменту заснування інституту. Серед заходів, які сприяли розвитку студентської науки, є щорічна науково-практична конференція ,,Мистецька освіта та естетичне виховання молоді”, за результатами якої  видавалися збірки наукових статей і тез доповідей учасників конференції – студентів і магістрантів НН ІКМ.

Результатами навчально-наукової діяльності викладачів, безумовно, є творчі досягнення студентів, які презентуються не тільки в інституті та університеті, але й за їх межами. Це концерти і виставки, постановки оперних спектаклів і творчі проєкти, участь і перемога студентів у Міжнародних та Всеукраїнських творчих конкурсах і фестивалях.

Сподіваємося, вас зацікавлять наші наукові й творчі здобутки, представлені у презентації. Запрошуємо до перегляду за посиланням: http://libr.luguniv.edu.ua/?p=1848.

Інформаційний центр навчально-наукового інституту

культури і мистецтв

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024