Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання Молодіжного бізнес-клубу

У навчально-науковому інституті економіки та бізнесу 5 листопада відбулося засідання Молодіжного бізнес-клубу в режимі онлайн.

Молодіжний бізнес-клуб навчально-наукового інституту економіки та бізнесу, що в минулому навчальному році відкрив для студентської молоді можливість поспілкуватися з успішними підприємцями та здобути практичний досвід ведення бізнесу, цьогоріч активно продовжує свою діяльність.

Так, у вересні на засідання завітав відомий фотограф, підприємець, засновник власної студії Олексій Михайлов. Він розповів про особливості роботи в команді, проблеми, що виникають на початковому етапі ведення бізнесу та окреслив основні перспективи підприємницької діяльності у малому місті.

Незважаючи на карантинні обмеження, діяльність Молодіжного бізнес-клубу триває в онлайн-режимі. Так, 5 листопада за допомогою платформи Tеams відбулося чергове засідання, на яке завітала відомий кондитер Олена Поштарук.

Олена розпочинала свою діяльність у Старобільську. За допомогою соціальних мереж вона розвивала свій бізнес, працювала над створенням власного бренду та покращенням якості продукції.

Нещодавно Олена переїхала до Іспанії та наразі мешкає в Барселоні. Але там також вона продовжує займатись такою підприємницькою діяльністю.

О. Поштурук розповіла студентам про особливості працевлаштування в іноземних країнах та перспективних напрямах підприємницької діяльності. Особливо Олена акцентувала увагу на тому, як епідемія COVID-19 та карантинні обмеження змінили акценти ведення бізнесу.

Студентська молодь активно задавала питання, що їх цікавили та подякували О. Поштарук за змістовну розмову.

Наразі робота Молодіжного бізнес-клубу триває. Наступне засідання відбудеться у листопаді. Більш детально про місце та час проведення засідання Молодіжного бізнес-клубу буде повідомлено на сторінці навчально-наукового інституту економіки та бізнесу в соціальних мережах (https://www.facebook.com/groups/304832259928389).

За інформацією навчально-наукового інституту
економіки та бізнесу

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024