Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Онлайн будні ФПН-у

Факультет природничих наук, не зважаючи на карантинні обмеження, продовжує активно працювати в онлайн просторі.

Сьогодні, навчальний процес на факультеті, відповідно до рекомендацій університету, відбувається на платформі Microsoft Teams та освітньому порталі. Викладачі факультету активно використовують технологічні можливості платформи поєднуючи їх зі своїми методичними наробками.

Не тільки навчальна робота, але й спілкування деканату, кафедр, студентських академічних груп факультету відбувається з використанням Microsoft Teams. Так, жовтневе засідання вченої ради факультету природничих наук уперше було організовано та проведено на цій платформі.

І вже склалася гарна традиція деканату відвідувати заняття студентів на платформі, щоб поцікавитися їх справами, з’ясувати проблеми, які виникають під час онлайн опанування навчальних дисциплін та просто побажати гарного настрою.

Не припинилася на факультеті й соціально-гуманітарна робота, яка перейшла у більш активне спілкування у соціальних мережах. Крім того, щотижня на платформі Microsoft Teams деканатом проводяться планові старостати під час яких студенти жваво обговорюють нагальні питання.

Отже, навчання та активне студентське життя на факультеті природничих наук продовжується. Постійне спілкування та взаємопідтримка у студентсько-викладацькому колективі факультету надає підтримку та допомагає у дружній родині перебороти поганий настрій.

Бажаємо усій університській родині міцного здоров’я та скорішого повернення до затишних аудиторій рідної Альма-матер.

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024