Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День захисника України в НН ІПП

14 жовтня 2020 року навчально-науковий інститут педагогіки і психології привітав від університету військовослужбовців зі святом.

Красиві поздоровлення з Днем Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Захисника України та Днем українського козацтва пролунали на адресу військовослужбовців полку спеціального призначення, які відстоюють сьогодення і майбутнє нашої Вітчизни.

У цей світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, яка завжди вважалася заступницею і покровителькою нашого народу, ректорат та навчально-науковий інститут педагогіки і психології вручив нагороди та цінні подарунки військовослужбовцям. Нагороди вручали: ректор університету Сергій Савченко, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України; проректор з науково-педагогічної роботи Олександр Бабічев, кандидат історичних наук, почесний професор університету; директор навчально-наукового інституту педагогіки і психології.

За значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, бездоганну сумлінну службу, зразкове виконання військового обов’язку та з нагоди Дня Захисника України, 100 річчя Луганського національного університету імені Тараса Шевченка командири, заступники командирів, сержанти, солдати були нагороджені медалями «За оборону рідної держави», «За відвагу», «За відродження України», орденом «Зірка слави та заслуг» та цінними подарунками.

Заступник директора навчально-наукового інституту педагогіки і психології та доцент кафедри соціальної педагогіки побажали військовослужбовцям від щирого серця міцного, богатирського здоров’я, добробуту, злагоди, удачі, і щоб Пресвята Богородиця завжди захищала їх та їхні родини.

Також з нагоди великого свята для всієї України, студенти навчально-наукового інституту педагогіки і психології, інституту торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму, коледжів Університету підготували до святкового столу різні ласощі, які передали військовослужбовцям. І ще один цінний подарунок – керамічні обігрівачі – вручили хлопцям та дівчатам напередодні зими.

За інформацією навчально-наукового
інституту педагогіки і психології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024