Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Залучення першокурсників до соціально-гуманітарної роботи

Першокурсники НН ІФМІТ вливаються в студентсько-викладацьку родину інституту.

Студентський актив, викладачі та адміністрація НН ІФМІТ залучають студентів-першокурсників не тільки до сумлінного навчання, але і до участі в різноманітних подіях та заходах.

Для підвищення загального культурного рівня студентів була організована екскурсія за темою ,,Пам’ятні місця Луганщини, які відображають героїчну боротьбу українського народу за незалежність і територіальну цілісність України”. Також студенти НН ІФМІТ мали можливість ознайомитись із залом ,,Рубіжне – місце на піску” та тематичною виставкою ,,Гордість твоя, Луганщино!”

Студенти уважно слухали розповіді про становлення міста Рубіжне та основні віхи його розвитку. У ході цього вони дізналися багато нових та цікавих фактів про розвиток козацтва на території Луганщини, боротьбу українського народу за свободу, тощо.

Для всебічного розвитку, між студентами старших курсів та першокурсниками, було організовано футбольні та волейбольні матчі, які проходили на відкритому повітрі, з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм.

Активно першокурсники залучаються й до роботи в ,,Youtube Blog Studio”. Так, студент Ілля Прищепа забажав спробувати себе в якості стримера. Сподіваємось, що його канал досягне міліонних переглядів.

Навчально-науковий інститут фізики,
математики та інформаційних технологій

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024