Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання Молодіжного бізнес-клубу

У навчально-науковому інституті економіки та бізнесу 8 жовтня відбулося чергове засідання Молодіжного бізнес-клубу.

У листопаді минулого року в навчально-науковому інституті економіки та бізнесу розпочав роботу Молодіжний бізнес-клуб. Студенти мають змогу поспілкуватися з успішними підприємцями, здобути практичний досвід ведення бізнесу та подолання проблем, що виникають. Бізнес-клуб об’єднав студентську молодь з метою розвитку ділових навичок та підприємницьких компетенцій, а також навичок організації та ведення власного бізнесу. Важливим напрямом роботи клубу є консультування студентської молоді з питань працевлаштування.

На перше в новому навчальному році засідання Молодіжного бізнес-клубу завітав Олексій Михайлов, успішний підприємець Старобільська, відомий фотограф та засновник власної студії, в якій наразі працюють дизайнери, відеографи та ретушери.

Олексій розповів про свій життєвий та кар’єрний шлях. Так, чоловік свого часу працював на підприємстві, в засобах масової інформації, але в результаті, здобувши необхідні знання та практичні навички, зміг заснувати власний бізнес і стати успішним підприємцем. Сьогодні О. Михайлов працює по всій Україні. Працівники його студії надавали послуги у найбільших містах нашої держави, зокрема Києві та Харкові.

Почесний гість відзначив необхідність саморозвитку особистості для досягнення нею успіху. Він акцентував увагу, що тільки наполегливою працею можна домогтися дійсно значних результатів.

Розповів Олексій і про важливість правильного позиціонування, особливості розвитку власного бізнесу та деякі аспекти ціноутворення. А студентська молодь активно задавала питання, які її цікавили.

Захід відбувся з дотриманням карантинних обмежень.

Робота Молодіжного бізнес-клубу навчально-наукового інституту економіки та бізнесу триває.

За інформацією навчально-наукового інституту

економіки та бізнесу

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024