Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

,,Істфак мого часу”

У навчально-науковому інституті історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук провели захід ,,Істфак мого часу”.

8 жовтня 2020 року в НН ІІМВСПН відбувся традиційний захід ,,Істфак мого часу”. Оповідачем виступив директор інституту Антон Бадер. У дружній атмосфері він розповідав студентам 2 курсу яким був,,істфак” за часів його навчання, ділився з ними фотографіями та емоціями.

Присутні дізналися, що життя Антона Васильовича пов’язане з інститутом ще з 2002 року, коли він поступив на перший курс. З 2010 року він почав працювати викладачем й очолювати правовий клуб. 5-6 разів на рік вони збиралися задля обговорення нагальних питань. Нині він функціонує як політико-правовий дискусійний клуб ,,Аналітика”.

У ході спілкування студенти дізналися й історію створення цього заходу. Виявилося, що засновником ,,Істфак мого часу” є сам Антон Бадер. Головною метою цього заходу є формування корпоративного духу, який панує протягом багатьох років. Протягом усього заходу він закликав студентів не відтягувати й починати займатися науковою діяльністю вже зараз, адже це перспективно.

Студенти з зацікавленістю слухали історії про інститут, перепитували деякі факти, сміялися й насичувалися родинною атмосферою. За традицією захід завершився колективним виконанням гімну інституту.

Вікторія Калініна,

прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024