Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День здоров’я

В останній день вересня в Інституті педагогіки і психології пройшов День здоров’я. Викладачі та студенти виїхали у Старобільську березову рощу.

Тепла сонячна погода, жовто-багряний ліс, річка, піднесений настрій, дух колективізму – ось та атмосфера, у яку поринули студенти й викладачі.

Студентський директорат та викладацький колектив Інституту запропонували сценарій свята: конкурси, спортивні змагання, відпочинок.

Студенти розбилися на 8 команд за спеціальностями. Кожна команда підготувала презентацію: назву команди й девіз, пісню, улюблену страву.

Оригінальними видалися девізи та назви команд – Патріотки, Кульбаби, 220 вольт, Рятувальники, Легіон, Спрайт, Банда, Молодь ХХІ століття.

Але більш за все присутніх здивувала обізнаність студентів щодо приготування національних страв – запечена картопля з салом, вареники зі шкварками у сметані, козацька каша, пиріжки з капустою, картоплею та яблуками, фруктові коктейлі, шашлики та ін.

Викладачі фізичного виховання Зайцев В. О. та Гайдук Н. О. провели спортивні змагання та естафети: «Веселі старти», «Перетягування канату», «Волейбол». Ніхто з учасників не залишився без призів.

З веселими піснями і жартами студенти поверталися із заходу, який їх згуртував, дозволив відчути командний дух та відповідальність за спільну справу.

Наступний День здоров’я студенти й викладачі вирішили провести весною, коли прокинеться й розквітне природа.

 

Інститут педагогіки і психології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024