Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання політико-правового клубу

У навчально-науковому інституті історії, міжнародних відносин та соціально-політичних наук провели засідання політико-правового клубу.

Політико-правовий ,,Аналітика” – це чудова можливість для студентів розвивати свої комунікаційні здібності й самостверджуватися. Тематикою для обговорень завжди стають нагальні питання щодо політики та суспільства в цілому.

Так, 7 жовтня 2020 року в НН ІІМВСПН відбулося перше, у цьому навчальному році, засідання політико-правового клубу для першокурсників. На початку з вітальним словом до присутніх звернулася голова клубу Вікторія Суконная. У своїй промові, вона зазначила, що правовий клуб був створений для того, щоб комунікувати. Вікторія детально розповіла власне про клуб, його учасників та можливості реалізації себе в ньому. Окремо було виділено, що цей захід відвідують впливі люди, наприклад, голова вченої ради ЛНУ імені Тараса Шевченка Віталій Курило.

Лекцію на тему ,,Особливості політичної системи України” присутнім прочитав директор НН ІІМВСПН Антон Бадер. На початку він зазначив, що дана лекція є пристосованою саме для нашого регіону й повністю відповідає реаліям життя. Присутні охоче слухали та засвоювали інформацію щодо понять ,,політика” та ,,політична система”.

Засідання вийшло інформаційно-насиченим та цікавим, де першокурсники ознайомилися з основними поняттями своїх спеціальностей.

Ми впевнені, що завдяки проведенню таких заходів студенти нашого університету стануть справжніми експертами у більшості політичних питань.

Вікторія Калініна,

прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024