Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«ART FOOD FEST»

19 вересня студенти ЛНУ імені Тараса Шевченка Інституту культури і мистецтв відвідали відкриття фестивалю «ART FOOD FEST». 

Все розпочалося невеликим флешмобом, конкурсами, ярмарком. Усілякі смачненькі страви манили присутніх своїм тонким ароматом, що, здавалося, до деяких людей, а особливо чоловіків, він проклав шлях до самого серця.

Сонячне проміння легенько торкалося кожного, панував гарний настрій, радували око не тільки смаколики, а також витвори мистецтва різних майстрів з хенд-мейду. Але все ж таки основою цього заходу є не їжа, а мистецтво, тому наші студенти і приймали участь у цьому фестивалі.

Протягом усього часу творчі номери змінювалися, можна було послухати чарівне соло на електрогітарі від студента спеціальності “Музичного мистецтва” Олексія Клочко.

Музика, яка здатна проникати у розум і відкрити потаємні куточки душі для нових вражень. Такі враження усім присутнім подарували студенти спеціальності “Хореографія”. Енергійна музика, вишиванки, червоні кушаки, яскраві образи, швидкі гармонійні рухи… все це злилося в один дивовижний танок.

Присутні були у захваті від пануючої атмосфери щастя, радості, та любові до життя. Навіть, якщо не всі мали змогу побувати учасниками усього дійства, то більшість наших студентів прийшло підтримати своїх друзів і знайомих. У будівлі людського щастя дружба зводить стіни, а любов утворює купол.

Будуймо храм свого щастя у наших душах!

Інститут культури і мистецтв

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024