Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День працівника освіти в НН ІПП

02.10.2020 р. колектив викладачів і студентів навчально-наукового інституту відзначив День працівника освіти.

Зібрати великий колектив викладачів і студентів НН ІПП допомогла платформа ZOOM.  Ініціаторами свята з використанням дистанційних технологій стало студентське самоврядування.

В ефір вийшли викладачі всіх кафедр та студенти всіх спеціальностей, а також ветерани інституту. З екрану звучали привітання різних поколінь НН ІПП: минулого, теперішнього і майбутнього. Корпоративна єдність, зв’язок поколінь і цінностей – це те, що відрізняє НН ІПП і робить його унікальним в освітньо-науковому просторі України.

Геннадій Божко, Людмила Іванова, Лідія Обуховська, Світлана Рудь, Наталія Репкіна бажали колегам і молодому поколінню ніколи не зраджувати собі, професії та державі; прославляти інститут і університет у вітчизняному та європейському освітньо-науковому просторі.

Олена Караман подякувала всьому колективу інституту за високі результати в освітній, науковій та соціально-гуманітарній роботі; побажала творчого натхнення, професійної й особистісної самореалізації; нести гордо звання Освітянина, Науковця, члена родини Інституту та Університету.

Віра Пушко та Оксана Цалапова привітали колег та студентів з професійним святом, наголосили на тому, що у наш непростий час на плечі працівника освіти лягає відповідальність за виховання молодого покоління українців. Побажали всім міцного здоров’я, злагоди, добробуту, творчих успіхів та невичерпної наснаги.

Також з вітальним словом виступили завідувачі кафедр С. Харченко, В. Швирка, Н. Мордовцева, С. Бадер, Т. Пашко, І. Григор’єва.

Але центральне привітання прозвучало від студентів: голови студентського самоврядування О. Сачека, В. Косенко, Т. Квасової, Г. Куліченко, Р. Ніколаєва.

Кульмінацією свята стало вручення нагород викладачам та співробітникам інституту з нагоди професійного свята. Так, Почесною грамотою МОН України було нагороджено  Л. Варяницю, Грамотою МОН України – О. Цалапову та І. Григор’єву, Грамотою Департаменту освіти і науки ЛОДА – С. Бадер та М. Починкову, Грамотою Старобільської районної державної адміністрації – Д. Білик, Грамотою університету – І. Масловську, В. Тєтєрєва О. Палагуту.

Грамоти вручила директор НН ІПП О. Караман.

Колектив НН ІПП щиро і сердечно вітає всіх шевченківців із професійним святом – Днем працівника освіти, яке об’єднує однодумців, що допомагають молоді відкривати скарбницю знань, науки, мудрості. Бажає здоров’я, терпіння, упевненості у завтрашньому дні, щастя, добра, благополуччя всім освітянам і науковцям Університету!

За інформацією навчально-наукового
інституту педагогіки і психології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024