Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День Незалежності Туркменістану

Факультет іноземних мов відзначив День Незалежності Туркменістану.

Нещодавно на факультеті іноземних мов відсвяткували День Незалежності Туркменістану. Це одне з найголовніших державних свят студентів із Туркменістану, до якого вони ставляться дуже серйозно та святкують його декілька днів. Не секрет, що туркменська нація дуже дружня, тому всі разом вони завітали на свято в очікуванні привітань від декана та викладачів, а також чекали якогось сюрпризу. Без останнього ми не могли залишити студентів…

Розпочала свято декан факультету іноземних мов Світлана Шехавцова своїми найщирішими привітаннями та побажаннями. Декан факультету завжди знає як допомогти студентам-іноземцям, яку пораду дати. Бездоганний досвід у спілкуванні з іноземцями зробив Світлану Олександрівну дуже важливою та особливою людиною для студентів, тому саме її слова торкаються до душі кожного іноземця на факультеті.

З найтеплішими привітаннями завітали на свято заступники декана Людмила Овчарова та Валерія Шкарлет, а також куратори академічних груп Шпетна С.А., Ленська С.В., Кіріченко О.М. та Крижановська О.О, які згадали найвеселіші моменти зі студентського життя, в також нагадали про важливу мету кожного зі студентів, задля чого вони навчаються і чого саме зможуть досягти завдяки своїм бажанням навчатися.                                                           Організатор заходу, заступник декана з соціально-гуманітарної роботи Валерія Шкарлет підготувала декілька відео про Туркменістан, про головне  місто країни, Ашхабад, що змусило студентів відправитись у найрідніші спогади про батьківщину та трошки посумувати. Вона організовувала це для того, щоб студенти не відчували себе самотніми, адже ми знаємо як їм важко і ми хочемо підтримувати їх. 

Завершальною частиною заходу був відео-сюрприз з фотокартками студентів, які вони колись  зробили собі на пам’ять. Кожна фотокартка дуже цінна для них, адже там студентське життя, улюблені викладачі, свята на Україні, нові друзі, незабутні міста, а головне, що на всіх фотокартках вони усі разом, такі дружні і сміливі студенти з Туркменістану.

Факультет іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024