Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Лекція для шевченківців

Студенти НН ІнЕБ прослухали лекцію від центру розвитку кар’єри.

29 вересня 2020 року в актовій залі нашого університету провідний фахівець центру розвитку кар’єри Олена Глущенко прочитала лекцію студентам навчально-наукового інституту економіки та бізнесу. Темою виступу було працевлаштування студентів під час навчання і після закінчення університету. Головною метою заходу було мотивування присутніх до правильного визначення життєвого шляху. 

Лекція вийшла цікавою та інформативно-насиченою. Під час виступу Олена поділилася з присутніми правилами пошуку роботи. Серед яких, основними є ,,Залишившись без роботи, треба займатися пошуком нової, а не впадати у відчай” або ,,У сучасному суспільстві вам ніхто нічого не повинен, у тому числі й гарну роботу, адже за неї треба боротися”. Вона перелічила головні причини відмови в роботі та поради від штатних співробітників. Окремо оповідачка виокремила пункт, як треба підготуватися до співбесіди.  Наприкінці заходу, студенти мали змогу задати питання, на які Олена надала ґрунтовні відповіді.

Університет завжди піклується про майбутнє шевченківців. Такі заходи сприяють обізнаності та освіченості наших студентів, адже вони накопичують знання та роблять для себе певні висновки.

Вікторія Калініна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024