Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Всесвітній день прибирання

Коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка долучився до акції ,,Всесвітній день прибирання – World Cleanup Day”.

19 вересня 2020 року стартувала щорічна міжнародна соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій – ,,Всесвітній день прибирання – World Cleanup Day” у всіх регіонах України. Ініціатором проведення є Всеукраїнський молодіжний рух ,,Let’s do it, Ukraine”. Девізом цього року стало гасло ,,Побачив? Прибери!”.

Метою цього заходу є формування національної чистоти та благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства та самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад.

Цього дня студенти коледжу разом зі своїми кураторами та комендантом гуртожитку №6  радо долучилися до акції, дотримуючись санітарних норм. Вони прибирали територію біля входу в головний корпус університету. Так, було зібрано рештки сухого листя, гілки дерев та прибрано пішохідні доріжки.

Сподіваємося, що такі акції стануть регулярними і кожен усвідомить, що робити чистим довкілля  – наш обов’язок! Адже Луганський національний університет імені Тараса Шевченка – це не тільки навчальний заклад, а й, передусім, наш спільний дім.

Вікторія Калініна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024