Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Чемпіонат України з гімнастики

Спортсмени НН ІФВС успішно виступили на Чемпіонаті України з гімнастики спортивної серед чоловіків.

У м. Кропивницький відбувся Чемпіонат України з гімнастики спортивної серед чоловіків. Протягом півроку за час пандемії в Україні, спортсмени скучили за змаганнями, тому в Чемпіонаті виступав основний склад  збірної команди України.

Олег Верняєв – чемпіон та призер Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, Ігор Радівілов – призер чемпіонатів Європи та Світу та інші, які представляли команду м. Київ – і отримали золото Чемпіонату.

Дві команди Луганської області, представляли  студенти навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту. Перша команда у складі: Євгена Юденкова (2МАГ_СО_ФК), Едуарда Єрмакова (2МАГ_ФКіСпорт), Богдана Шкурацького (2МАГ_ФКіСпорт) та Олексія Робу(1МАГ_СО_ФК), у запеклій боротьбі посіла другу сходинку п’єдесталу і отримала срібні медалі.

Друга команда у складі: Ілля Лук’яненко (4курс_СО_ФК),  Дмитро Сердинський (2МАГ_ФКіСпорт), Владислав Коцюбан (2МАГ_СО_ФК) та Кравченко Артем (4курс_ФКіСпорт) – посіли 4 місце.

У особистому заліку найбільш вдалим був виступ Євгена Юденкова. Посівши 4 місце у сумі багатоборства, Євген у окремих видах показав такі результати: бронзові медалі у вправах на кільцях та на брусах, та срібну медаль  у вправах на перекладині.

Вітаємо спортсменів та їх тренера – колишнього випускника нашого ЗВО Олександра Горіна – заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, заслуженого тренера України з вдалим виступом і бажаємо подальших успіхів!

Навчально-науковий інститут

фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024