Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Свято для першокурсників у НН ІКМ

Навчально-науковий інститут культури та мистецтв радо зустрів першокурсників.

15 вересня студенти навчально-наукового інституту культури і мистецтв відсвяткували подвійне свято: День здоров’я та символічне 1 вересня для першокурсників. День здоров’я є традиційним та улюбленим заходом, якого з нетерпінням чекають усі студенти, тому було вирішено трохи розширити його програму та присвятити час новому набору 2020 року, який внаслідок карантинних обмежень залишився без звичного Дня знань.

Проведення заходу на природі з метою покращення безпеки усіх учасників стало приємним подарунком: адже вереснева погода була ще по-літньому теплою та лагідною. Полтавський дендропарк гостинно прийняв весь контингент інституту, а велика галявина дозволила комфортно розміститися усім студентам та викладачам, зберігаючи потрібну дистанцію один від одного.

Свято розпочалося з привітальних слів директора інституту Нелі Назаренко, яка висловила сподівання, що навчання в НН ІКМ принесе новим студентам тільки позитивні емоції, розвиток та нові професійні та дружні знайомства. Надалі ж прийняттю першокурсників до дружньої родини НН ІКМ сприяли старші студенти, активно показуючи, які вони вміють веселитися, відпочивати та демонструвати свої таланти.

Після презентацій кожної спеціальності проходила конкурсна програма, яка складалася з вже улюблених багатьма караоке та танцювального батлу, а також змагань на спритність, нестандартне мислення і швидкість реакцій. Після конкурсної програми діяв ,,вільний мікрофон”, де всі охочі могли поспівати улюблені пісні. Завершилося свято урочистим оголошенням команди-переможця, привітаннями адміністрації, врученням першокурсникам значків з символікою університету, призів та святковою дискотекою.

Навчально-науковий інститут культури і мистецтв вітає перший курс та усіх студентів з новим навчальним роком та бажає провести його продуктивно, весело та натхненно.

Навчально-науковий інститут культури та мистецтв

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024