Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у програмі з розвитку співпраці

Представники навчально-наукового інституту історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук успішно пройшли відбір на участь у програмі з розвитку співпраці.

Цього літа дослідницька команда кафедри політології та правознавства у складі магістрантів та студентів Євгенії Крикун, Романа Бордюга, Анастасії Циганок, Маргарити Кононенко та викладача кафедри Марини Русанової   успішно пройшла відбір на участь в програмі з розвитку співпраці між університетами, громадянським суспільством і місцевою владою через створення мережі університетських аналітичних центрів.

Цю програму оголосила Школа політичної аналітики Національного університету ,,Києво-Могилянська академія” за фінансової підтримки Посольства США в Україні. До участі запрошувалися  дослідницькі команди наукових чи аналітичних центрів при університетах, а також ініціативні групи, які тільки планують створити аналітичну команду.

С точки зору Школи політичної аналітики Національного університету ,,Києво-Могилянська академія”, саме такі структури при університетах мають всі шанси стати рушіями розвитку локальної демократії та зробити істотний внесок у становлення доказової (evidence-based) публічної політики.  

Ця програма передбачає проведення тренінгів з аналізу політик, написання аналітичних матеріалів, методів дослідження (кількісних та якісних), використання відкритих даних, проєктного менеджменту, комунікації та адвокації.

Навчально-науковий інститут історії,

міжнародних відносин і соціально-політичних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024