Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Збори самоврядування

У навчально-науковому інституті фізики, математики та інформаційних технологій провели збори самоврядування.

4 вересня 2020 року студенти, які входять до актива студентського самоврядування НН ІФМІТ зібралися для обговорення результату роботи за 2019/2020 та визначення напрямків роботи на 2020/2021 навчальний рік.

Студенти обговорили, яким для них був минулий навчальний рік і як нівелювати труднощі, які виникають під час навчання в умовах карантину. Головним питанням було вирішення того, як в умовах карантину створити умови для якісного навчання студентів та зберегти традиції НН ІФМІТ. Також обсудили план роботи Ради студентського самоврядування на 2020/2021.

У процесі обговорення було вирішено посилити роботу із встановлення зворотного зв’язку студентів та викладачів, а саме більше проводити опитувань про процес навчання, розробити механізми оприлюднення відгуків студентів про освітні компоненти, уважно відстежувати процес вибору відбіркових дисциплін. Запропоновано розпочати різні онлайн активності інституту ,,Speaking club”, створити навчальні YouTube-канали, в яких студенти будуть розповідати про свої хобі, пов’язані із програмуванням.

Особливу увагу приділили питанню зустрічі та знайомства з першокурсниками. Було зазначено, що подарунки для них вже підготовані.

Студентський актив впевнений, що не зважаючи на труднощі цей ювілейний рік принесе багато приємних моментів та досягнень.

Навчально-науковий інститут фізики,

математики та інформаційних технологій

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024