Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Завершення вступних екзаменів в аспірантуру

В університеті відбулися профільні вступні екзамени за освітньо-науковим рівнем доктора філософії (PhD).

Майбутні аспіранти успішно склали вступні іспити зі спеціальностей 011 Освітні, педагогічні науки, 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями), 231 Соціальна робота, продемонструвавши високий рівень науково-теоретичної підготовки та вмотивованості до здійснення наукових досліджень.

Вступні екзамени розпочав в. о. ректора університету, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України С. Савченко. Він привітав вступників з початком їхнього наукового шляху, побажав успіхів і творчого натхнення в майбутній освітньо-науковій діяльності.

До складу екзаменаційних комісій також увійшли доктори педагогічних наук, професори Л. Ваховський, С. Харченко, О. Караман; кандидати педагогічних наук, доценти О. Алексєєва, Т. Івченко, О. Мальцева, Я. Юрків.

За результатами всіх вступних випробувань (філософії, іноземної мови та спеціальності) буде оприлюднено рейтинг, який і визначить переможців конкурсного відбору на місця державного замовлення. Інші вступники матимуть можливість вступити в аспірантуру за кошти фізичних або юридичних осіб.

Бажаємо майбутнім аспірантам яскравих років навчання, реалізації нових ідей, актуальних і якісних досліджень, наполегливості у досягненні мети – здобуття наукового ступеня доктора філософії.

 

За інформацією відділу аспірантури

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024