Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Першокурсники «істфаку» навчаються стаціонарно

Під час профорієнтаційної компанії представники «істфаку» обіцяли абітурієнтам стаціонарне навчання.

Сподівання вступників та викладачів справдились, і вони зустрітись в аудиторіях університету. Переважна більшість першокурсників виявила бажання опановувати навчальні дисципліни стаціонарно. Студенти були забезпечені місцями в гуртожитку та приступили до занять. Декілька тижнів наші першокурсники живуть повноцінним студентським життям у вирі, ще до кінця не пізнаного, академічного процесу.

Однак, перебування в Інституті історії, міжнародних відносин та соціально-політичних наук навчанням не обмежується. На кінець вересня та жовтень планується ряд культурних та спортивних заходів, що повністю змінять уявлення студентів про університетське життя.

Незабаром молоді «істфаківці» зможуть познайомитись із старшокурсниками, які починаючи з жовтня будуть приїжджати на двотижневі аудиторні заняття. Саме тоді, в декілька разів посиляться процес занурення першокурсників у культурний феномен під назвою Інститут історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

september_24_15_3

                        Інститут історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук
© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024