Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Захист проектів з англійської мови

У Старобільському гуманітарно-педагогічному коледжі 18 вересня відбувся захист проектів студентів спеціальності «Початкова освіта (мова та література англійська)».

Протягом вересня 2015 року студенти групи ПО-4(9) під керівництвом викладача філологічних дисциплін коледжу Бублик А.О. готували цікаві проекти з практичного курсу англійської мови. Під час заняття 18 вересня 2015 року майбутні вчителі початкових класів та англійської мови в початкових класах показали не тільки знання дисципліни, а й неабиякі творчі здібності. Вони перетворилися на персонажів англійських народних казок, героїв усім відомих мультиплікаційних фільмів: «Червона шапочка», «Вінні-Пух», «Троє з Простоквашино» та інші. За допомогою яскравих образів, які створили самі з підручних матеріалів, студенти вправлялися у вимові, демонстрували словниковий запас та акторську майстерність.

За словами викладача, подібні форми проведення занять стимулюють студентів до вивчення предмету, виховують почуття відповідальності за спільну справу, бажання проявити свої здібності, що є необхідною умовою оволодіння спеціальністю.

Трет’якова Юлія, прес-центр ЛНУ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024