Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День відкритих дверей онлайн

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка провів День відкритих дверей онлайн.

Сьогодні, 12 серпня 2020 року, наш заклад вищої освіти гостинно відкрив свої онлайн-двері для абітурієнтів. Під час зустрічі на вступників чекали ректор, проректори з науково-педагогічної роботи, відповідальний секретар приймальної комісії, а також декани та викладачі структурних підрозділів.

На початку з вітальним словом до присутніх звернувся ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка Сергій Савченко. Під час онлайн-зустрічі проректор з науково-педагогічної роботи Дмитро Ужченко та відповідальний секретар приймальної комісії Ярослава Юрків ознайомили абітурієнтів з перебігом вступної кампанії 2020 року.

Так, сьогодні був останній день проведення творчих конкурсів та вступних випробувань для тих осіб, які претендують вступати за кошти державного замовлення. З 13 по 22 серпня будуть проходити творчі конкурси та вступні іспити для абітурієнтів, які претендують вступати за кошти фізичних або юридичних осіб.

13 серпня стартує ІІ етап вступної кампанії, який пов’язаний з прийомом документів. Відтепер абітурієнти матимуть змогу подавати 5 заяв на 5 спеціальностей на бюджетну форму навчання і необмежену кількість заяв – на контрактну. Вступ через освітні центри ,,Донбас-Україна” та ,,Крим-Україна” можливий до 19 серпня.

Майбутні студенти, в свою чергу, активно ставили питання щодо строків прийому документів та умов проживання в гуртожитках.

Шановні вступники, прийшов час Вам зробити сміливий крок у ваше майбутнє. Наш університет є гарантом якісних знань та насиченого студентського життя, тож зробіть правильний вибір. Ми чекаємо на Вас!

Вікторія Калініна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024