Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вступна кампанія у НН ІФВіС

У навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту розпочалася вступна кампанія.

Прийом документів ведеться на спеціальності: «Середня освіта. Фізична культура», «Фізична культура і спорт», «Фізична терапія. Ерготерапія» за освітніми рівнями Бакалавр та Магістр.

Перше випробування чекає на абітурієнтів, які вступають на спеціальність «Фізична культура і спорт» за першим (бакалаврським) рівнем освіти. Вони складають творчий конкурс в програму якого входять легка атлетика (біг на 100 та 1000 метрів) та гімнастика (опорний стрибок ноги нарізно через козла, акробатичні вправи).

Перший тур творчого конкурсу продемонстрував безкомпромісність боротьби та справжній змагальний дух, про що свідчать достатньо високі та щільні результати з обох видів програми. Наразі творчі конкурси тривають, ті хто ще їх не складав можуть продемонструвати свої здібності протягом ще двох турів. Вступники на базі повної загальної освіти за іншими спеціальностями зараховуються на основі результатів ЗНО та середнього балу атестату.

Наступними складатимуть вступні випробування (комп’ютерне тестування) абітурієнти, які вступають на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, бакалавра, магістра.

Бажаємо нашим абітурієнтам вдало скласти випробування і подальшого успішного навчання в навчально науковому інституті фізичного виховання і спорту ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

За інформацією НН ІФВіС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024