Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День відкритих дверей онлайн

В університеті відбувся День відкритих дверей онлайн.

Сьогодні, 5 серпня, у нашому університеті вкотре відбувся День відкритих дверей онлайн. Традиційно, зустріч в режимі онлайн відбулася завдяки платформі Zoom, де на вступників чекали ректор, проректор з науково-педагогічної роботи, відповідальний секретар приймальної комісії, а також декани та викладачі структурних підрозділів.

На початку заходу, до тих хто долучився до спілкування, звернувся ректор університету Сергій Савченко. Він зауважив, що приймальна комісія в університеті вже працює та радо зустрічає усіх абітурієнтів, та порадив усім у кого ще залишилися питання щодо вступу задавати їх під час зустрічі або ж телефонувати до приймальної комісії.

Під час онлайн-зустрічі відповідальний секретар приймальної комісії Ярослава Юрків розповіла про останні зміни у вступній кампанії, зокрема, наголосила на змінах у термінах подачі заяв за програмами «Донбас-Україна» та «Крим-Україна». Так, тим, хто хоче вступити до університету за допомогою роботи освітніх центрів «Донбас-Україна» та «Крим-Україна» за кошти державного бюджету документи потрібно подати до 19 серпня, а не до 22-го, як це було анонсовано раніше.

Звертаємо Вашу увагу, що усю необхідну інформацію щодо вступу Ви знайдете на нашому сайті у вкладці «Вступникам». Інформацію про творчі конкурси та дати їх проведення дивіться у Розкладі вступних випробувань.

Майбутні студенти в чаті запитували щодо строків подачі документів, особливостей перетину лінії розмежування задля подачі документів у ОЦ «Донбас-Україна» та «Крим-Україна», можливості використання сертифікатів ЗНО минулих років тощо.

Наступний День відкритих дверей онлайн відбудеться 12 серня о 10.00. Зустріч так само відбудеться в онлайн-форматі за допомогою сервісу Zoom за посиланням https://us02web.zoom.us/j/89309958856. Ідентифікатор конференції: 893 0995 8856. Долучайтесь!

Ірина Бахмет,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024