Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День відкритих дверей онлайн

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка провів День відкритих дверей онлайн.

Сьогодні, 31 липня 2020 року, в нашому закладі вищої освіти провели черговий День відкритих дверей онлайн. Традиційно на онлайн-платформі Zoom на абітурієнтів чекав ректор, проректори з науково-педагогічної роботи, відповідальний секретар приймальної комісії та представники структурних підрозділів.

На початку з привітальним словом до присутніх звернувся ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка Сергій Савченко: ,,Шановні колеги, абітурієнти! Час – невблаганний, і тому ми вже стоїмо на порозі початку вступної кампанії-2020, яка фактично починається завтра. Я сподіваюсь, що той вибір, який ви зробите, буде на користь нашого закладу вищої освіти. Наш університет відомий як в Україні, так і поза її межами. Ті абітурієнти, які стануть нашими студентами,  отримають освіту європейського рівня. Тож робіть правильний вибір. Ми чекаємо на Вас!”

Під час онлайн-зустрічі проректор з науково-педагогічної роботи Дмитро Ужченко та відповідальний секретар приймальної комісії Ярослава Юрків ознайомили абітурієнтів з деякими аспектами вступної кампанії-2020. ,,З 1 серпня на офіційному сайті нашого університету буде розміщено посилання на створення електронних кабінетів та додаткова покрокова інструкція, як це можна зробити. Якщо у Вас виникають якісь труднощі, то Ви можете зателефонувати представникам приймальної комісії, які охоче Вам допоможуть” – наголосила Ярослава Юрків.

Приєднався до розмови й проректор з науково-педагогічної роботи Олександр Бабічев, розповівши вступникам про умови проживання в гуртожитках.

Майбутні студенти та їх батьки, в свою чергу, активно ставили питання щодо переліку потрібних для вступу документів, графіку вступних іспитів та творчих конкурсів, особливостей вступу через освітній центр ,,Донбас-Україна”. Цікавили абітурієнтів й особливості вступу в коледжі без ЗНО та магістратуру.

Якщо у Вас виникають якісь питання щодо особистого вступу, то завітайте на наступний День відкритих дверей онлайн 5 серпня та отримайте повноцінну консультацію щодо вступу у 2020 році. Це дуже зручно, бо Вам треба лише перейти за посиланням https://us02web.zoom.us/j/88316721960 та ввести ідентифікатор конференції: 883 1672 1960. Ми чекаємо на Вас!

Вікторія Калініна,

прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024