Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участь у вебінарі від ЄС

Команда університету в рамках проєкту ,,Інтенсифікація впливу вчителів Луганської області на процеси примирення та встановлення миру” взяла участь у вебінарі від ЄС.

29-30 липня 2020 року для фахівців з комунікацій проєктів ЄС в Україні проходив вебінар на тему ,,Планування комунікаційної стратегії”. Протягом 5 годин команда університету, у складі 10 чоловік, слухала цікаву та важливу для себе інформацію від Олени Лобової, партнера комунікаційної агенції E`COMM та ГО ,,Change Communication”, лідера напрямку розвитку комунікацій проєктів ЄС в проєкті ,,Комунікація Європи в Україні”/,,Communicating Europe in Ukraine”.

На вебінарі були розглянуті такі питання:

  • Ситуаційний аналіз
  • Що таке інсайт? Як його знайти?
  • Комунікаційні завдання. Комунікаційні повідомлення
  • Креативна концепція. Big Idea
  • Вибір каналів комунікації, включаючи медіа та цифрові канали
  • Комунікаційний план. Бюджет і ресурси

Вебінар був інформативно-насичений та зрозумілий. Не зважаючи на онлайн-формат, спілкування між учасниками було жвавим, а запропоновані завдання виконувалися швидко й цікаво. Завдяки цьому заходу фахівці з комунікаційних проєктів змогли дізнатися про кроки з підготовки ефективної комунікаційної стратегії та плану, розглянули детально ситуаційний аналіз, структуру комунікаційного потоку, співвідношення цільової аудиторії та стейкхолдерів, комунікаційні цілі, щодо.

Дякуємо організатором за змістовний, цікавий, сучасний вебінар. Команда університету змогла розширити свої знання й отримати цінні поради.

Вікторія Калініна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

 

   

Цей документ був підготовлений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є виключно відповідальністю ДЗ ,,Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”, і ні в якому разі не може розглядатися як позиція Європейського Союзу.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024