Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Приймальна комісія ЛНУ розпочала роботу

Приймальна комісія Луганського національного університету імені Тараса Шевченка готова радо зустрічати абітурієнтів.

Сьогодні, 30 липня 2020 року, розпочала роботу приймальна комісія нашої Альма-матер. Студенти та співробітники усіх структурних підрозділів будуть займатися вкрай важливою робою – формуванням контингенту студентів та підтримкою позитивного іміджу університету.

Протягом цього навчального року викладачі та співробітники ЛНУ імені Тараса Шевченка проводили активну профорієнтаційну роботу: відвідували школи та гімназії, інформували майбутніх абітурієнтів про особливості вступу та навчання в ЛНУ імені Тараса Шевченка у соціальних мережах, виставляли профорієнтаційні ролики про свої структурні підрозділи, роздавали друковану продукцію. Карантинні обмеження не завадили проводити Дні відкритих дверей, які відбувалися на онлайн-платформі Zoom щотижня.

Вранці, на урочистому відкритті вступної кампанії-2020 року, зібралися співробітники та студенти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка для того, щоб насититися позитивною атмосферою та розділити свої обов’язки. Завітав на захід й голова вченої ради Віталій Курило: ,,Робоча група – це серце приймальної комісії, адже вона виконує основну роботу й формує враження про університет у абітурієнтів та їх батьків. Ваше основне завдання зробити так, щоб усі хто приходить до нашого закладу вищої освіти залишилися тут навчатися, адже наш університет дає якісні знання та насичене студентське життя”. Ректор ЛНУ Сергій Савченко зазначив, що у цьому році вступна кампанія буде більш складною, адже санітарні норми, передбачені карантинними обмеженнями, будуть трохи обмежувати дії. Зі словами привітань до присутніх звернулися й проректори з науково-педагогічної роботи Дмитро Ужченко та Олександр Бабічев.

Після офіційної частини відповідальний секретар приймальної комісії Ярослава Юрків звернулася до студентів з настановами та побажаннями.

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка запрошує на навчання всіх абітурієнтів, які хочуть стати висококваліфікованими спеціалістами та отримати якісні знання. Ми чекаємо на Вас за адресою 92703, м. Старобільськ, пл. Гоголя, 1. Приймальна комісія з задоволенням надасть ґрунтовні відповіді на запитання щодо вашого особистого вступу за телефонами +380974468813 та +380951056005. Пам’ятайте, що НАША ОСВІТА – ГАРАНТІЯ ВАШОГО УСПІХУ!

Вікторія Калініна,

прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024