Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День відкритих дверей онлайн

У ЛНУ імені Тараса Шевченка вдруге відбувся День відкритих дверей онлайн.

Сьогодні, 24 червня 2020 року, у нашому університеті відбувся День відкритих дверей онлайн. Це вже вдруге у такому форматі проректори з науково-педагогічної роботи, директори інститутів та представники приймальної комісії спілкуються з майбутніми абітурієнтами.

Традиційно, на початку конференції до всіх звернувся ректор університету Сергій Савченко та зауважив: ,,Шановні абітурієнти, колеги! Ми проводимо таку зустріч в онлайн режимі, бо ситуація, яка зараз склалася в країні не дозволяє нам зустрічатися з нашими майбутніми студентами в стінах нашого закладу вищої освіти. Вітаємо всіх хто долучився до співбесіди з нами, ставте свої запитання, а ми з радістю надамо на них відповіді! І пам’ятайте – ми чекаємо Вас у нашому університеті”.

Під час онлайн-зустрічі майбутні студенти активно ставили питання щодо строків вступних іспитів та прийому документів, подачі документів на базі 9 класів для вступу в коледжі,  кількості бюджетних місць, проживання у гуртожитках та інші.

Проректор з науково-педагогічної роботи Дмитро Ужченко та відповідальний секретар приймальної комісії Ярослава Юрків ознайомили абітурієнтів з особливостями вступної кампанії-2020 року та процедурою вступу до університету. ,,Для того, щоб вступити в університет абітурієнти мають право скористатися сертифікатами ЗНО з 2017, 2018, 2019 то 2020 років, з іноземних мов – з 2018, 2019 та 2020 років. Скористатися ними можна у будь-якій комбінації”, – наголосила Ярослава Юрків.

Долучилися до розмови і директор навчально-наукового інституту педагогіки і психології Олена Караман та відповідальний секретар приймальної комісії Коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка Юлія Іванова відповівши на запитання вступників.

Наступний День відкритих дверей онлайн відбудеться 3 липня о 10.00. Зустріч так само відбудеться в онлайн-форматі за допомогою сервісу Zoom за посиланням https://us02web.zoom.us/j/89889371596. Ідентификатор конференції: 898 8937 1596.

Долучайтеся! Це дуже зручно, адже не виходячи з дому Ви отримаєте компетентні ґрунтовні відповіді на всі запитання, що стосуються Вашого особистого вступу!

Ірина Бахмет, прес-центр ЛНУ
імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024