Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Загальні збори трудового колективу

У навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту відбулися загальні збори трудового колективу.

В умовах пандемії коронавірусної інфекції COVID-19 збори проводилися з дотриманням необхідних санітарних норм.

На засіданні був присутній проректор з науково-педагогічної роботи Олександр Меняйленко. Під час заходу він урочисто вручив диплом кандидата педагогічних наук Тетяні Полулященко.

На порядку денному було розглянуто такі питання:

  1. Звіт директора навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту Полулященка Ю.М. про виконання умов контракту, укладеного з ДЗ “Луганський національний університет імені Тараса Шевченка” за 2017-2020 рр.
  2. Про погодження кандидатури Полулященка Ю.М. на посаду директора ННІФВС.
  3. Про рекомендації укладення трудових відносин Полулященка Ю.М. на посаду директора ННІ фізичного виховання і спорту ДЗ “Луганський національний університет імені тараса Шевченка”.

Структуру звіту Юрія Михайловича складали основні напрямки діяльності інституту за 3 роки: формування контингенту студентів та кадрове забезпечення; науково-методична робота; соціально-гуманітарна робота та інші види роботи (спортивна діяльність).

Завдяки системній, плановій, рекламно-профорієнтаційній роботі в інституті щороку спостерігається зростання контингенту студентів. За період 2017-2020 року набір студентів на денну та заочну форми навчання збільшується кожного року. У 2017 році вступили до інституту 272 студенти, у 2018 році − 286 студентів, а у 2019 році − 292 студенти.

У 2018-2019 навчальному році випуск склав 260 студентів, з них 118 бакалаврів та 146 магістрантів. У 2019-2020 навчальному році – 243 студенти. З них 117 бакалаврів та 126 магістрантів.

Щодо кадрового забезпечення навчально-виховного процесу варто зауважити, що висока професійна кваліфікація науково-педагогічних працівників інституту є визначальним чинником забезпечення високої якості освіти випускників ВНЗ.

У науково-методичній роботі за звітній період випущено більше 30 наукових та науково-методичних праць, з них: 2 монографії, 4 статті у журналах наукової бази Scopus, 27 статей у фахових виданнях України.

У спортивній діяльності за високі спортивні результати студентів інституту Юрію Михайловичу була вручена Відзнака Національного олімпійського комітету “За внесок в олімпійський рух”, у грудні 2018 року була вручена грамота Верховної Ради України “За особливі заслуги перед Українським народом”, а в червні 2018 р. “За відданість олімпійському руху”.

В період 2017-2020 років студенти показували високі результати на міжнародних змаганнях. На Всесвітній Універсіаду 2017 р. студентами завойовано 2 золоті, 2 срібні та 1 бронзову медаль. На Чемпіонатах Європи і Світу з пауерліфтингу встановлювали рекорди Світу і Європи. Завойовано 2 ліцензії на участь у Олімпійських іграх  Токіо-2021.

Щорічно з метою залучення студентів до фізкультурно-оздоровчих і спортивних занять організовується і проводиться низка обласних, галузевих та міжгалузевих спартакіад, в яких беруть участь студенти навчально-наукового Інституту фізичного виховання і спорту.

В обговоренні звіту Юрія Полулященка виступили  Меняйленко О.С., Ливацький О.В., Гордієнко П.Ю., Соколенко О.І. і запропонували затвердити звіт директора інституту.

Після затвердження звіту було запропонована кандидатура Юрія Полулященка на посаду директора навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту.Колектив одноголосно підтримав таку пропозицію.

Юрій Михайлович подякував всьому трудовому колективу за довіру і пообіцяв з гордістю нести ім’я інституту, зберігаючи традиції і впроваджуючи інновації, прославляючи інститут новими звершеннями і перемогами.

За інформацією НН ІФВС

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024