Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Наукова діяльність НН ІТОТТ

У період карантину науково-педагогічні працівники кафедри туризму, готельної і ресторанної справи НН ІТОТТ активно займаються науковою діяльністю.

Викладачі дистанційно взяли участь у Всеукраїнських конференціях як туристичного спрямування (ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів», Мукачево, 25 березня 2020 р.), так і в конференціях з педагогіки  (І Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи», м. Старобільськ,14-15 квітня 2020 року).

Викладачі кафедри активно публікували результати власних досліджень у збірниках Міжнародних конференцій, як-от: ІХ Міжнародна науково-практична конференція «Scientific achievements of modern society», що відбулася 28-30 квітня 2020 року в Ліверпулі, Великобританія; ІХ Міжнародна науково-практична конференція «Dynamics of  the development of world science», що проходила 13-15 травня у Ванкувері, Канада; Х Міжнародна науково-практична конференція «Dynamics of the development of world science», що відбулась 10-12 червня у Ванкувері, Канада.

Наукові доробки викладачі кафедри туризму, готельної і ресторанної справи публікують також і в наукових виданнях, що входять до наукометричної бази даних Web of Sсience («Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala, 2020» (Румунія).

Надалі науково-педагогічними працівниками кафедри туризму, готельної і ресторанної справи ведеться робота щодо розширення географії публікацій та розміщення наукових доробок у фахових виданнях України та за кордоном.

За інформацією НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024