Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День відкритих дверей онлайн

У ЛНУ імені Тараса Шевченка відбувся День відкритих дверей онлайн.

Сьогодні, 18 червня 2020 року, наш заклад вищої освіти гостинно відкрив свої онлайн-двері для абітурієнтів. Зважаючи на карантинні заходи, День відкритих дверей вперше відбувся у форматі онлайн за допомогою платформи Zoom. Під час зустрічі на майбутніх абітурієнтів чекали ректор, проректори з навчально-наукової роботи, відповідальний секретар приймальної комісії, а також декани та викладачі структурних підрозділів.

На початку з вітальним словом до присутніх звернувся ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка Сергій Савченко. Під час онлайн-зустрічі проректор з науково-педагогічної роботи Дмитро Ужченко та відповідальний секретар приймальної комісії Ярослава Юрків ознайомили абітурієнтів з особливостями вступної кампанії-2020 року та процедурою вступу до університету.

У зв’язку з пандемією COVID-19 прийом документів розпочнеться з початку серпня і триватиме до 22 серпня. Серед основних особливостей можна відзначити те, що якщо через карантинні обмеження неможливо буде проводити вступні іспити та подавати заяви в університеті, то всі бажаючі будуть мати змогу зробити це в онлайн-режимі. Абітурієнти можуть вільно телефонувати в приймальну комісію та освітній центр ,,Донбас-Українаˮ, де отримають ґрунтовні відповіді на свої запитання та повні консультації щодо особистого вступу. Відзначили оповідачі й те, що у зв’язку з проблемами мобільного зв’язку на непідконтрольних уряду України територіях, вступники можуть телефонувати за вказаними номерами на Viber чи інші мобільні додатки.

Майбутні студенти, в свою чергу, активно ставили питання щодо строків вступних іспитів та прийому документів, подачі заяв та онлайн-реєстрацій, на які отримали ґрунтовні відповіді.

Тож, якщо у Вас виникли якісь питання, то завітайте на наступний День відкритих дверей онлайн 24 червня та отримайте повноцінну консультацію щодо вступу у 2020 році. Зустріч так само відбудеться в онлайн-форматі за допомогою сервісу Zoom за посиланням https://us02web.zoom.us/j/81056843706. Ідентифікатор конференції: 810 5684 3706. Ми чекаємо на Вас!

Вікторія Калініна,
прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024