Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

У ЛНУ створено відокремлений підрозділ

З 1 вересня 2015 року в ЛНУ створено перший в Україні «Регіональний центр професійної освіти ЛНУ  імені Тараса Шевченка».

Створення центру відбулось згідно з наказами Міністерства освіти  науки України №790 від 23.07.2015 р. та ДЗ ЛНУ  імені Тараса Шевченка №83-3Д від 01. 09.2015 р.

Новий підрозділ створено шляхом злиття наступних відокремлених підрозділів: Вище професійне училище ЛНУ імені Тараса Шевченка,  Професійний ліцей ЛНУ імені Тараса Шевченка, Щастинський  професійний ліцей автомобільного транспорту ЛНУ  імені Тараса Шевченка, Луганський професійний  торгово-кулінарний ліцей ЛНУ  імені Тараса Шевченка, Рубіжанський  професійний  електромеханічний ліцей ЛНУ  імені Тараса Шевченка.

Також до новоствореного центру переведено напрямки, за якими здійснювалась підготовка в Коледжі технологій та дизайну Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

В.о. директора центру виконуватиме Курило Микола Семенович.

Основною  метою об’єднання підрозділів  є реформування професійно-технічної освіти, яка залишалась без змін ще з часів Радянського Союзу, та оптимізація роботи підрозділів.

«Реорганізація відбуватиметься максимально плавно, тому студенти не будуть зазнавати труднощів у навчанні», – повідомив Микола Семенович.

september_16_15_3_1

Юлія Трет’якова, Прес-центр ЛНУ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024