Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

На ФПНі триває підсумкова атестація.

11 червня 2020 року на факультеті проходила підсумкова атестації студентів спеціальності 201 «Агрономія» та 205 «Лісове господарство».

У зв’язку з карантинними обмеженнями, підсумкові атестації здобувачів освіти проходили в online-режимі на платформі Zoom.

До студентів-агрономів з привітальним словом звернулися Наталія Мацай, декан факультету природничих наук, кандидат сільськогосподарських наук, доцент  та Олександр Черкасов, голова екзаменаційної комісії, головний агроном ТОВ Торговий Дім «Агрохім». Випускова атестація проходила у формі письмового іспиту. Усі випускники показали достатній рівень знань.

Підсумкова атестація студентів спеціальності 205 «Лісове господарство» проходила у формі захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт. Головою екзаменаційної комісії було запрошено Ігоря Іонова, доктора сільськогосподарських наук, професора, члена-кореспондента НААН України, завідувача кафедри анатомії та фізіології людини імені професора Я. Р. Синельникова Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди. Підготовлені доповіді за результатами виконання бакалаврських проєктів викликали зацікавленість та жваве обговорення серед членів комісії. Усі роботи були оцінені позитивно.

Ми щиро дякуємо головам екзаменаційних комісій за участь у підсумковій атестації наших випускників та бажаємо нашим випускникам  творчої наснаги та втілення професійних задумів.

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024