Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Комплексний кваліфікаційний екзамен

На кафедрі технологій виробництва і професійної освіти НН ІТОТТ відбулося дистанційне складання комплексного кваліфікаційного екзамену.

3-4 червня 2020 року на кафедрі технологій виробництва і професійної освіти НН ІТОТТ було проведене дистанційне складання комплексного кваліфікаційного екзамену за фахом та захист дипломних проєктів здобувачів освіти 4 курсу освітнього ступеня ,,Бакалаврˮ та здобувачів освіти 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 015 ,,Професійна освіта. Харчові технологіїˮ денної та заочної форми навчання.

Іспит розпочався через організовану екзаменаційною комісією відео-конференцію на базі платформи ,,Skypeˮ. З привітальним словом виступили: директор НН ІТОТТ, кандидат біологічних наук, доцент Віктор Дрель, проректор з науково-педагогічної роботи, доктор технічних наук, професор Олександр Меняйленко та голова екзаменаційної комісії державного іспиту, кандидат технічних наук, доцент Ігор Лебединець.

Після проведеної відео ідентифікації здобувачів освіти, член екзаменаційної комісії та завідувач кафедри ТВіПО Віктор Бурдун повідомив про формат іспиту та обмеження у часі. Здобувачі освіти перейшли до виконання завдань, що містили екзаменаційні білети.

Після письмового складання комплексного кваліфікаційного екзамену здобувачі освіти приступили до захисту своїх дипломних проєктів. Завдяки функції ,,Демонстрація екрануˮ платформи ,,Skypeˮ всі учасники мали змогу бачити графічну частину розробок здобувачів вищої освіти.

Проєкти та роботи здобувачів освіти знайшли широкий відгук серед присутніх та активно обговорювались під час захисту. Члени комісії особливо відзначили роботи Євгена Вострікова та Світлани Гребенюк. По завершенні докладу здобувачі освіти змістовно відповідали на запитання членів комісії та присутніх.

Випускники виявили високий рівень теоретичних знань та практичної фахової підготовки. Тематика робіт охоплює широкий діапазон виробничих питань сучасних харчових виробництв та закладів ресторанного господарства.

Кафедра технологій виробництва і професійної освіти

НН ІТОТТ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024