Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Виробничі практики студентів-агрономів

Щорічно студенти аграрних спеціальностей факультету природничих наук проходять навчальні та виробничі практики.

Практики студентів-агрономів щорічно проходять на базі університетського відділення науково-технічної підготовки з агрономічного напрямку ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Виробнича практика є обов’язковою частиною професійної підготовки фахівців і невід’ємною складовою освітнього процесу у вищому навчальному закладі. Вона забезпечує закріплення теоретичних знань та набуття професійних навичок і вмінь студентами, адаптувати їх до майбутньої роботи за спеціальністю.

У цьому році, у зв’язку з карантинними обмеженнями, формат проходження практик було змінено, а студентам запропоновані нові варіанти виконання практичних дослідів.

З метою забезпечення виконання програми практики у форматі дистанційної роботи, викладачі та співробітники бази практики забезпечили фото та відео фіксацію реалізації програми дослідів, які закладено з навчальною метою на полях. Зібрані матеріали та методичні рекомендації з урахуванням особливого формату практик викладаються  для студентів на Освітньому порталі університету. Студенти опрацьовують надані матеріали, оформлюють результати та надають викладачам.

Бажаємо нашим студентам-агрономам, викладачам та співробітникам університетської бази практики плідної співпраці та міцного здоров’я.

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024