Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Змагання з волейболу

11 вересня в селі Чмирівка Старобільського району пройшли змагання з волейболу, в яких взяли участь і студенти ЛНУ.

Щороку Чмирівская школа-гімназія проводить щось схоже на «Олімпійські ігри» з великою різноманітністю естафет, конкурсів та спортивних ігор. У цьому ж році акцент був зроблений на патріотичне виховання молоді. Саме з цієї причини змагання назвали «Козацькі розваги».

Діти були в захваті від конкурсів з елементами тімбилдингу і квесту. За їхніми словами, це щось своєрідне і дуже цікаве.

Варто також відзначити, що цього року гостями змагань стали представники громадської організації «Українське об’єднання учасників бойовий дій та волонтерів АТО Старобільського району». Вони зробили подарунки Чмировской школі – гімназії та її учням, а після змагань пригостили усіх учасників запашною польовою кашею.

У змаганнях з волейболу взяли участь учні школи-гімназії 9, 10 та 11 класів, а також збірна команда з волейболу студентів ЛНУ 1-го і 2-го курсу спеціальності «Фізичне виховання».

Гра була дуже напруженою і до самого кінця зберігала інтригу. В останній, 3-ій додатковій партії, з невеликим відривом, здобула перемогу команда студентів ЛНУ.

Учні школи-гімназії та організатори змагань дуже задоволені грою і запрошують студентів університету частіше приїздити до них на різного роду заходи.

Олег Анісімов,
прес-центр ЛНУ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024